måndag 10 september 2007

Önskar er alla en trevlig vecka...

en trevlig vecka vill jag och min lilla prinsessa önska er alla. Jag har kommit lite i rittagen känner jag så snart får ni nog se tavlor med prinsessor, prinsar, ballerinor, riddare, bakelser och lite annat gott här på Lönnergårds Anna och allt hade jag tänkt att sälja. Jag vill Tacka alla som har köpt mina brädor. Jätte kul! Tusen tack!

Många kramar på er! Anna

9 kommentarer:

Skrotmaja sa...

Äh då ;-) Kul att göra någon glad, hälsar jag i så fall tillbaka : )

kram.

Spets och snor sa...

Du är så rolig! Jaså gubben gillar inte min blogg, hihi. DU har verkligen talang med dina prinsessor! Zehr nice. Dina skåp är också helt underbara, det som var blått och det med dörrar! snorig kram då!

Uppe på vinden sa...

Nämen, ett inlägg, inga före fredag därmed basta var det nån som sa...*fniss*...
Dina prinsessor är ljuvliga! Hoppas att du går runt och myser i skenet av ljusslingorna ikväll! Jag sprang "upp på vinden" då du åkt och hittade minsann en med stjärnor på, den brukar bara vara framme till jul annars, men nu ska det pyntas med den nånstans! Kram på dig!

Anna sa...

Va duktig du är på att måla! Kanske en av dina prinstavlor kan komma att pryda lillens rum... när nu det ska bli färdigt...!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jo, jag har en fundering....dina söta tyglappar med ditt namn...som du sätter på grejorna. Var har du beställt dem?
De var så söta, och så smart att märka sina saker med! Kan vara kul när man gör nått och ger bort i julklapp tex så att det syns att det är hemgjort!!

Susanne

faster atta sa...

Skåpet från morfar Verner var ju helt underbart!! Jag kan av beskrivning att dömma förstå varför det målades om...kan tänka mej att ni inte ångrat er en sekund!!

Marie sa...

Ha en bra vecka du också!
Kram Marie

Ps. jättesöt prinsessa, du är verkligen duktig.

Vännerna som gillar grått & brunt! sa...

Tack för senast! Du är inte dålig hinner både pyssla, blogga o ordna kräftskiva:) Jättefin sida! Ha det bra från Pilla o Mia.

Lönnergårds Anna sa...

Hej mina vänner som gillar grått och brunt!!

Ni e då härliga. Roligt att få inspirera er lite nu när ni har blivit växthusägare och allt. Lyktor har ni snart i massvis innan ni vet ordet av.
Kram på er!