torsdag 26 juni 2008

Hej !

Tänk att nu har jag haft 80 000 gäster sedan september. Det är ju helt galet :-). Jag skulle vilja bjuda in er alla att sitta ner en stund, säg vad ni vill ha så springer jag ut i köket för att fixa det. . . skulle det bli kö kan ni väl titta på lite bilder så länge ;-)

Hoppas att du sitter bekvämt. .

* * * * * *



Det har varit mulet till och från hela dan men i kväll klarnade det upp och den härliga solen tittade fram. Snabbt var jag uppe och raffsade åt mej midsommarklänningen och mina nysydda väskor. Det gäller att passa på.
Och vad kul det var att sy dessa väskor, det gick på ett nix men nu måste jag åka till Claes Olsson och inhandla mer strykpapper. Dom hade jätte bra sådana där som går att skriva ut vart som hellst och även rita på själv. Toppenbra!

* * * * * *






Köpte Kreativa Kvinnor tidningen för någon dag sedan och där i hade man virkat armband, så jag var ju bara tvungen att prova, Jag virkade givetvis ett vitt. Det såg lite menlöst ut så jag sydde på spets, tyll och bommulstyg. Pärlor och annat pill har man ju alltid liggandes. Så här blev det, är ju en aningens lika Beth Quinns men härmapan Annapanna kunde inte låta bli..... Ni kan ju tänka er hela armarna fulla med armband, den vita klänningen och min nya väska. Ställer jag mej mot väggen här hemma syns jag nog nästan inte för med dom få solstrålar som träffat mej blir man inte så gyllenbrun på . . fniss.

* * * * * *






I eftermiddags tog vi en sväng till Smålänningens marknad i Bredaryd. Där gör man alltid något fynd. Denna gång hittade jag denna underbara hissgardin med monogram på och två tillhörande kuddar. Prisvärt och superfint! Hurra för Smålänningens Marknad.

* * * * * *








Söta burkar från Tilda.

* * * * * *

Jag hoppat att ni som har semester har det lika slappt och gott som jag har det och ni som inte har er efterlängtade ledighet ännu ni väntar på något gott!

Har tänkt lite på att detta är mitt sista sommarlov....men det känns bra iallafall. Tänk jag har ju fått ett så roligt jobb......hoppas jag ;-) vet ju inte riktigt ännu vad det innebär men jag ser fram emot detta.

Vad gäller brädfronten till hösten så kommer jag inte att kunna skriva på beställning eftersom jag ska jobba 100%, utan jag kommer att välja ut några texter och det som är färdigskrivet är till salu inget annat. Är det någon som har ett mysigt ord är det bara att skriva det i kommentaren så skulle jag bli så glad.

Många har frågat om dl måttet i dörra inlägget. Den lilla söta saken köpte jag i en butik i Lindvallen. Det är Lisbet Dahl´s men jag har inte sett dom någon annan stans. Det var tre mått i samma sats och de kostade bara 69:- Tyvärr lyckades jag ju tappa två i klinkergolvet....skulle någon annan veta vart dessa finns meddela gärna mej.

Till sist så hoppas jag att alla ni andra hade en lika härlig midsommarafton som vi hade med lika många skratt, änglar och maskar ! (det där sista var internt)

Kram så länge !

Anna


21 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Nej men ojojoj vad du är duktig väskorna är så söta och armbanden ska vi inte tala om jag blev kär vid första ögonblicket skulle så gjärna vilja ha ett sådant kan man köpa???
Din hiss gardin var oxå så fin.
Det är natt nu men jag har mycket kvar att göra innan stylisten och fotografen kommer, de kommer kl 08.00 i morgon bitti och gör ett inrednings reportage.
Kram på dig/Ingela B.

Annas skattkammare sa...

Ojojoj så vackra saker du visar! Väskorna och armbanden var ju helt ljuvliga.. Hissgardinen och burkarna var jättefina. Ha det gott! Kram /Anna

Solsjö - Under en vind sa...

Å vad skönt du har det, när andra av oss jobbar på ett tag till.....

Så mycket fint du köpt och tillverkat! Jag svassar runt med min väska var varannan dag...

Ha det gott, kramar

från en annan ängel.....

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!

Men du milde tid...vilka ARMBAND!!!! WOW säger jag bara.Ramlar nästan av stolen..fniss.
För att inte tala om väskorna....toppen snygga.

Så DUKTIG DU ÄR !!!!!!

Ha en trevlig helg/sommar
Kram Nilla

Livets njutning sa...

Vad duktig du är. Armbanden är jättefina. Du, du kan hitta måttsatsen från Lisbeth Dahl hos Isabella Smith.. Finns i cremevitt, ljusblå och rosa. Jag har köpt de ljusblåa. Är supernöjd och det fungerar jättebra att beställa från Danmark. :) Du hittar dem här: http://www.isabellasmith.com/

Trevlig helg! / Jenny

Lina sa...

Hej! Så duktig du är!! Jätte fina saker! Jag såg ett stort mått på Villa Älde i Halmstad. Det var mer som en skål. Jätte fin! Annars tror jag att de har sådana på Elsas hem eller syster Lycklig! HA en skön helg!

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Men naaanting så fina armband!!! Oj, de var ju alldeles underbara!! Vad du är duktig! //Linda

Cupcakes & Hoyas sa...

Hmm, då tar jag nog en latte. =)
Vilka vackra väskor och armband du har gjort, otroligt fina!
Jag blev helt förälskad i den virkade klockan, har du gjort den på fri hand eller finns det någon beskrivning? Får jag härmas?(en sån i mitt lilla kök skulle bli jättefin!) =)
kram Ylva

Det lantliga hemmet sa...

Hej hopp! Grattis till alla dina besökare..! Vilka underbara armband och väskor du har sytt är det något man kan köpa eller??..thii... Blir så himla avis på alla som kan göra sådana fina saker!

ps.. tror jag ska ta ett besök till Smålänningens Marknad..thii..

Ha de gott
kramar

Linneagården sa...

Hej Anna. Inläggen är alltid så vackra, fina, roliga & inspirerande NÄR du bloggar...
Armbanden du gjort var så söta, tänker du ha de till försäljning framöver?

Ha det gott /madelene

Sallys hus sa...

Hallå där!

man får gratuler atill de 80 000....
du börjar bli riktigt gammal!
Tack min vän för ditt midsommar sms....tyvärr gtsr det ju mig 100 år och lite till att smsa från min tlefon så jag drfar mig ju för det in i det längsta.

Himmel så mycket fint AnnaPanna har knåpat ihop nu då!!!

Jag har en väldans massa lust att göra allt möjligt....så inget blir klart istället...meeen i mooorgon är en ny dag!
Önskar dig en härlig ny vecka!
Kram Katarina

H@nn@ sa...

Hejsan, gud vilken fin blogg du har. :D Fastnade direkt.. Du visar jätte fina saker och verkar vara en väldigt kreativ :D Hoppas du har tid att kolla in min lilla blogg. :)

Ha det så bra
Kramar Hanna

Malin sa...

Hej!
Du är så duktig! Vilka coola armband du gjort =)
Kram Malin

Smycka dig sa...

Suuuper fina armband hmmm jag som gör smycken i vanliga fall blir ju så inspirerad;D

Jag har visat sonen din blogg och mest för att visa så fint och nära vatten ni bor..han blev impad!!

Ha en skön sommar
Kram
Lotta

Vit Spets sa...

Vackra bilder! Klänningen är ljuvlig tillsammans med väskan...vilken tur att jag oxå har en likadan klänning & mina egna vintageväskor...men jag måste säga att armbanden var ljuvliga ;-)
Ett stort grattis till dina besökare...jag har mailat dig ang en beställning av en bräda...
Kramis
//Siv

Brunkullan sa...

Söta armband!
Och jag gillar verkligen din tvättvinda! Gammaldags och vacker!

Vi ska bygga en liknande i sommar i stugan.

Susanne

linnea-maria sa...

Oj vilka vackra bilder. Dina väskor är bedårande. Tillsammans med klänning och dina fina armband kan jag tänka mig hur söt du blir på sommarfesten!! /linnea-maria

Från A till O med Jenny sa...

Hej
Titta gärna in på min blogg och var med i min tävling. Gör gärna lite reklam för den i din egen blogg om du känner för det
Kram jenny

Från A till O med Jenny sa...

Titta gärna in på min blogg och var med i min tävling. Om du vill får du gärna göra reklam för den i din blogg
Kram jenny

Les Cotrions sa...

Ciao Anna! I'm Italian and of course I can't understand your language! But I want to tell you that your blog is very nice and you have very lovely pictures!
I'm passionate about home decor and in my spare time I like hunting through flea markets and creating for my home and web-shop!
Nice to find you!
Ciao
Vale

Skatan sa...

Hej! Kul att se att du ständigt sprudlar av nya idéer!

Skickar en sommarkram till dig :)