torsdag 10 juli 2008

Nu är jag hemma igen !

Med 4 killar i huset behöver man hämta andan lite ibland, bara få vara vuxen, tänka på sej själv, prata klart en hel mening, höra vad man tänker eller bara vara helt tyssssta.


Så jag och mannen åkte till PRAG via Berlin och Dresden.


Vill dela med mej av alla underbara byggnader som fanns precis överallt, kommer inte ihåg precis vad alla heter trots att vi hade en fantastiskt duktig reseledare men man blir lite historiskt fullproppad efter ett tag


Astronomiska uret. En fröjd för öra och öga.


Här har jag klättart upp i TV tornet i Berlin. Killade lite i magen av att titta ut.Ett par stövlar med taklök på en restaurang någonstans utanför Dresden.Vilken kontrast, Det Dansande huset mot den "söta spottande gubben"


Vackra Prag
Efter en vecka full av god mat, billig öl, trevliga reskamrater och en fastigt massa vackra byggnader så kommer man hem som en mycket bättre mamma och pappa, jag lovar, man behöver en sån här vuxen paus ibland för att orka med.


Denna vackra solnedgång möttes vi av i Skåne när vi kom hem på kvällen.Unnarydsdagen hann vi med i onsdags och det var en otroligt trevlig och välorganiserad tillställning med marknad, sagotåg, magishow, afrodans, 5-kamp och dans på kvällen. Unnarydsgruppen som har arrangerat denna dag skulle ha Dagens Ros!!

Här poserar vår lille Emil för HallandsPostens fotograf. Han fick gå med i sagotåget som Eeeemiiil med mysse & bysse. Passade bra till vår lille buse.Ha det så gott så länge !


Kraamaar Anna

10 kommentarer:

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej Anna-Panna...hihi

Gud så sköööänt det låter! Jag har visserligen bara två pojkar men jag förstår vad du menar. Man älskar dem till döds men det är ju liiite skönt att få tid för sig själv i bland. Man får ju pussa på dem ordentligt när man kommer hem då man saknat dem så.

Snart bär det i väg ner till er hoppas ni är hemma då.

Ha det så gott vännen!

Kramiz Anna panna

rosenfröjd sa...

Det låter som ni har haft det underbart! jag och min sambo har alltid drömt om att åka till Prag och det lär bli av...när husrenoveringen är överstökad. Det verkar så oerhört vackert!

Kram!
¨M¨

Annas skattkammare sa...

Hej och välkommen hem! Ser ut som ni haft en underbar semester, och visst behöver man komma bort ibland. Prag är en stad som jag verkligen vill åka till, det ser så mysigt ut och jag har bara hört gott om stället. Kram /Anna

Lina sa...

Är det din Emil?! JAg satt på jobbet och sa vilken söt liten kille med bysen!! Tänk!! Att det var din lille pojk!!
Härligt med semester! Bara en halv dag kvar för min del! SKööönnntt! Ha det riktigt bra så hörs vi!

Katarina sa...

Ååå.. Anna vad ni verkar ha haft det mysigt!
Vilka vackra bilder.....gillar dock den sista bilden bäst...fniss....på bysse busen...

sitter och spejjar o spanar på dina bilder från tidigare inlägg.....blir så inspirerad att jag helst skulle vilja gå ner och fixa, grejja och dona nu på direkten......men jag sitter och "umgås" med famijen.
Japp...de tittar på tv och jag siter med med datorn i knät...smart va??
Önskar dig en härlig helg, kram

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Hej!
Vad underbart ni verkar ha haft det!
Kram Malin

Annas Vita Hjärtan sa...

Hihi...nehepp ingen strykbräda!

Ja visst är vågen superfin...det var ju lite roligt att Adam köpte den själv! Han börjar lära sig.

Stolarna är super vackra...men skabbiga enligt Adam. Helt perfekta enligt mig!

Nu ska jag kura ner mig i soffan med Adam och se på läskig film...ryyysmyyys

Längsta kramen till dig!

Ängladoft & Dockor sa...

hej

vad vackra foton från Prag

Tina sa...

Så härligt ni måste ha haft det!!! På semestern fick vi en helg också för oss själva...(bara mannen och jag)...Blev full med skratt när du beskrev "Att få prata klart en mening"... Det känns igen...:-)Kram Tina

Fyra årstider sa...

ÅÅ, vad jag skulle vilja åka till Prag, ser så fint ut på dina bilder. Tack för titten, livet är verkligen fullt upp med barn och heltid. Dina brädor är underbara...
Kram Lotta