onsdag 31 oktober 2007

Tvättstuga avsnitt 2.

Tjejer nu händer det grejjer. Pålle har lagt klinker och kakel så det har smattrat nerifrån källaren. Åååå va spännande de e. Dusch hörnan är klar och allt kakel på golvet är på plats och taket är målat. I dag tog vi en liten paus och stack "snabbt och lätt" till IKEA. Det började med att båten låg på släpkärran.....hm låna grannens......bara det att deras Grålle stod framför deras släpkärra och deras Grålle ville inte starta med min man bakom ratten. Ialla fall bar det iväg med en annan lånad kärra, vi blev lite oense om vägvalet ett par gånger annars gick allt så bra så ;-) Väl framme hade dom nåt höstlovsspex på IKEA. Kul med tipspromenad för de små och utklädda spöken som bjöd på godis. Vi fick med oss allt hem som vi hade tänkt, inte dåligt med två små uppskruvade små barn. Den ena ville bara åka rutschkana på barnavdelningen och den andra ville bara väga och trycka ut prislappar på tygavdelningen. Tyget jag köpte hette Berta men Alfred missuppfattade mej en smula och kavat som han är gick han runt till alla och sa att -vi har köpt pattar. Suck. Nu är vi helt sketslut, har precis plockat in alla kassar och har hoppat i ett par mysbyxor...in med hästen...sen hopp i soffan. Gööött!

I morgon fogas golvet sen är det bara att måla väggarna!!!

Njut av bilderna ;-)




Ha det gott i väntan på nästa avsnitt!

Kram på er!

Anna

19 kommentarer:

Färjtorp sa...

Här händer det grejer!! Kul att snart få det klart och att vi också får se resultatet =)
Lycka till.
Kram.

Mitt hem är min borg sa...

Va spännande.. Ser jätte fint ut så här långt.. Jasså ni var till Ikea och köpte pattar.. Ja där ser man, dom har visst allt..
Kram!!

LantlivsAnette sa...

Åhh..här händer det grejer minnsann..vad roligt att få följa ert projekt..jag minns vår renovering..puuhh...men det är glömt nu (nästan..).
Är det min tvättstuga som inspireret dig ? wow..vad roligt för mig...tänk vad bloggandet är bra..vi ger och vi tar..precis som det ska vara...
Nääpp..nu måste jag gå och hänga tvätten..konstigt..det är ett rent nöje nu..hi..hii..
Kram Anette

Anita sa...

Her skjer det ting ja! Jeg har ventet i spenning og nå er det bare å vente på fortsettelsen!

Klem Anita

Marie sa...

Här går det verkligen undan måste jag säga. Ser med spänning fram emot fortsättningen!

Kram Marie

Marina sa...

Ja där jobbas det på vill jga lova! Snyggt blir det säkert.

Linneagården sa...

Härlig familjedag ni verkar ha haft tillsammans! Skönt att få komma hem & kolla igenom vad man egentligen köpte!! Blir spännande med fortsättningen på er renovering.
Ha en bra kväll /madelene

Unknown sa...

Hej Hopp! Nu fattar jag vad du skulle köpa på Ikea hi-hi...Det lär bli jätte fint! Det blir allt du lägger vantarna på =) natti..natti kramar Malin

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Snäckornas sjö sa...

Vad roligt med en massa saker som händer! Kommer nog bli kanonsnyggt!! Skrattade gott åt kommentaren som din Alfred sa ;-) Ikea har visst utökat sitt sortiment ;-)

Solsjö - Under en vind sa...

Nu svischar man in på morgonkvisten....å´då får man se att här händer det minsann saker! Såå flitiga ni är, snart är det verklighet och inte bara en dröm med en fräsch tvättstuga! Tänk, jag känner inte igen duschhörnan, vilken skillnad redan!
Ja vad ska man säga om Alfreds kommentar.....av barn får man höra sanningen eller? *fniss*......Ha en underbar dag bland Ikeakassarna! Vi hörs! Kramis!

Randi sa...

Här råder febril verksamhet minsann!
Spännande projekt och nyfiken blir jag på resultatet ...

Kram Randi

~~*Pennyshouse*~~ sa...

jösses här går det undan!!!

känner igen det där på IKEA...ungarna vill bara vara på barnavdelningen men vägrar vara på leklandet...hum.Å gubben vill hem så fort som möjligt...hihi.
Hur som helst ser det ut att bli TOPPEN.Kram Pernilla

Sallys hus sa...

Ha ha...vilken dag på Ikea...
Vad snabbt det går i er tvättstuga!!!
Det är så kul att få se lite så här under tiden....

Duuu....vist skulle du ha en ljuspåse???
Kan inte du maila mig för jag tror att jag raderat ditt mail. Klantigt jag vet!!
Kram Katarina

På Norrgården sa...

Låter som ett härligt lagom kaotiskt ikeabesök! Kul att det händer saker i er tvättstuga, det kommer bli kalasbra!
Kram

Anonym sa...

Vad kul när det börjar bli klar!
Själv skall vi riva hela badrummet i helgen, blir lite jobbig ett tag framöver att inte kunna duscha, men det får det vara värt!

karro sa...

spännande! det kommer säkert bli superfint!

Skatan sa...

Shit vad ni grejar på!! Vad får ni all energi ifrån? Pattar...ja du, jag skrattar gott. Min tjej hade svårt att uttala namnet Pelle förra sommaren. Hon ropade alltid Balle efter min kompis Pelle. Numera heter han Balle...

Jag är så in i norden nyfiken på när det dimper ned i min brevlåda. Jag rusar till lådan varje dag jag kommer hem...kanske i morgon : )

Kram och trevlig em!

Anonym sa...

Tänk att Pål är så händig. :O)

Anna Stenman fd Sörensen fd Unnarydsbo