fredag 19 oktober 2007

Grrrr....för denna teknik!Började i gårkväll med att grundmåla bräder och tags här på köksbordet. Härligt. I dag är jag ju ledig så jag har sovit gott som en liten prinsessa i väntan på att jag skulle få stiga upp och börja skriva juliga ja juliga inte ju(v)liga) texter på mina vita brädor ;-)


Jag har skrivit och skrivit med en belåten min, gjort små lappar att sätta på, ja jag kände mej riktigt nöjd. Jag började bära ut alla atiraljer för här är ett rasande grannt väder i dag så jag tänkte jag fotar mina brädor ute i lite mossa.....hm så bra det kan bli. Efter lite design och petande så knallade jag in efter kameran DÅ VA BATTERIERNA SLUT I ELÄNDET!!!


Och bor man så här på vichan så är det som det är. Ingen bil har jag i dag heller...

I kväll ska jag och mannen fira av en gemensam arbetskamrat fd till mej för vi jobbar inte på samma skolor längre, vi ska äta middag i en jordkällare hos Jonas Therns fru (fotbollsproffset ni vet). Ska bli så mysigt och vet ni vad? På vägen dit ska jag köpa många batterier så i morgon ska jag lägga in alla juliga brädor. Nu när jag har lugnat ner mej en smula blir det ju bra det me ;-)
Ha en underbar fredag så ses vi i morgon i stället!
Kram på er alla / Anna
8 kommentarer:

Pernilla sa...

Ååå vad härligt med en ledig dag, eller ja ledig å ledig.du verkar ha fullt upp ändå..hihi.Ska bli ett sant nöje å se dina ljuvlig juliga bräder.*LER*

Kram på dej!

Uppe på vinden/Under en vind sa...

Å jag har ingen bil heller idag....annars hade jag kunnat komma utsvishande med batterier till dig, för dina nya brädor är man ju nyfiken på!!
Hoppas att ni får en underbar kväll i källaren!! Kanske ses vi imorgon om tiden räcker till!
Må gott, kraaam!

faster atta sa...

Så det kan bli! Men den som väntar på något gott.... Kikar in hos dej i helgen igen och kolar om kameran har börjat fungera!

Hemma i Ugglebo sa...

Ha ha.....kan se framför mig hur du bär och bär och pillar med mossan....fniss....nej fy, det är elakt att skratta men jag har gjort samma sak.....grrr...så arg man blir.
Sitta i en jordkällare!!!
hu va mysigt eller så är han väldigt fattig det där fotbollsprofset....jag menar om de inte har någon riktig matplats...fniss...
ha så mysigt och hälsa alla spöken från mig!
Ha en trevlig helg!
Kram Katarina

Linneagården sa...

Vad mysigt det lät med juliga brädor, kommer in imorgon -garanterat!
Hoppas ni får en trevlig middagsfest.
*kram* /madelene

Marie sa...

Ser fram emot att få se dina julbrädor! Kan riktigt se framför mig hur irriterad du måste ha blivit när batterierna var slut, jag hade blivit galen!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kram Marie

Ljuva ro sa...

Åh, va kul att få se dina brädor o tags! Jag rekommenderar att du skaffar dig uppladdningsbara batterier, så smidigt! Ha det bra!

happymajsan sa...

Å hej å hå! Har du aldrig tänkt på att skaffa uppladdningsbara batterier och en batteriladdare, fungerar utmärkt för mig då har man alltid fräscha batterier.

Kram och tack för en underbar blogg