fredag 24 augusti 2007

I det oändliga. . .
189:-


43*14,5 cm


Vitmålad planka och handskriven text, slipad för en sliten look.

11 kommentarer:

Nettan sa...

Hej vännen...
..så mysigt att få titta in i ditt lilla krypin. Vilka fina brädor du har gjort! En bräda som kanske inte har så mycket värde har i dina händer blivit ett litet mästerverk.
Kramar...

country-dreams sa...

Hej, hittade in hit. Jätte vackra bräder. Kul att kunna göra vackra saker själv.
Ha en trevlig helg/jessica

Juliann sa...

Hei og velkommen! Skal bli trivelig å sjå kor mykje fint du lagar.

Uppe på vinden sa...

Så fint det blivit här nu, rubriker som syns!!- det är bra att ha!!! Är nu helt slut efter en heldag bland cowboys....Vi hörs! Kram Sara

Mysiga lantliga ting sa...

Hej hittade hit genom "uppe på vinden". Vilken superfin text, brädorna är jättefina. Kul med allt pyssel, hit kommer jag igen =)
Kram Johanna.

Skrotmaja sa...

Hej!

Vilka underbara skyltar du skapar! Jag har suttit en stund och tänkt febrilt över vad jag skulle önska att det stod på en skylt...hm, jag måste återkomma när jag har bestämt mig! Det kryllar av idéer : )

kul att hitta hit - verkligen!

Kram!

Sofia sa...

Jag undrar om man bör registrera sig nånstans om man vill dra igång lite försäljning via bloggen eller är det bara att köra på?

fina brädor!!

kram sofia

Skrotmaja sa...

Jamen du, det verkar som om vi gillar samma slags raketfärg... : ) Bra att du skrev det där med lack och utomhusskylt. Jag hade nämligen precis tänkt skicka en fråga till dig om det. Jag återkommer igen! Kram.

Signes vind sa...

Verkligen fina skyltar - det svåra är bara att bestämma sig för vilken man vill ha - så läckra.

Sagalisa sa...

Såå fint...måste visa gubben imorgon,vi ska på bröllop o en sån skylt hade passat bra..lycka till o vi ses igen/Anna i skåneland

Sofia sa...

hejsan! vill bara säga att jag lånar bilden på din välkommenskylt till min blogg men jag tar naturligtvis bort den om du misstycker! mvh sofia