söndag 28 september 2008

Sådärja. . .

så lätt det kan lossna bara man inte känner pressen. Har haft jätte dåligt samvete för att jag inte har varit inne och förnyat min sida, men man vill ju inte krysta fram något bara för att man måste, så på det här viset tror jag att det ska bli jätte bra. Jag lägger in bilder när jag känner för det, jag tittar in hos er lika ofta som innan och jag behöver inte känna mej dum för att jag inte svarar er eftersom ni inte kan kommentera mina inlägg. (Men däremot får ni gärna maila mej.) Ni vet ju att jag finns där hemma hos er titt som tätt ändå.
Så idag bjuder jag på lite tv rums bilder. Det var så härligt där idag med alla stora fönster och den härliga solen som sken på de skitiga rutorna ;-) så kisa så att ni inte ser flugskitarna på rutorna. . .


Nå får ha det så mysigt tills vi ses nästa gång !

* Kramar Anna *

fredag 26 september 2008

Hej mina vänner. . .

och jodå visst finns jag.
Det är mycket jobb och familj just nu så tiden till inlägg blir mindre helt automatiskt. Jag är hemma sent på kvällarna och då går tiden åt till att mysa med barnen, titta över läxor och andra vardagliga saker.
Så, jag har beslutat mej för att ändra min blogg lite och  bara göra inlägg när jag känner för det och när tiden till det finns, men däremot så tittar jag in hos er varje vecka och hämtar inspiration. Så jag tänker bara ta en massa mys från er men kanske inte ge så mycket tillbaka. Hoppas att detta är ok för er.
Men när ni minst anar det så kan det komma ett inlägg eller två, jag vill bara inte gå runt och ha dåligt samvete för att jag inte gör några inlägg.

Hoppas att ni får en härlig hösthelg med orangeröda löv och sol från en blå himmel i helgen!

Ha det gott!
Kramar Anna