söndag 1 juni 2008

Följ med på bröllop. . . .


. . . . min lillebror Johan är numera Sabinas man.


Smack !!!
Vill du följa med och se lite duknings och bukettbilder ?













Såhär blev dukningen. Jag beställde oasis i rosa och vitt, skar dom i tårtbitar, satte sidenband på mitten så att det skulle se ut som fyllning och en ros med lite blad i ena änden.



Tärnbuketterna. Det var bara en lime i varje men det ser ut som om det vore två fast dom står på rad här.









Maten var fantastiskt god. Detta är desserbuffé bordet. Lite annorlunda att bjuda på det tror jag men det var fantastiskt gott.



Jag och min syster fick varsin Tilda ängel utav Herr & Fru Lilja för att vi fixade och trixade med bröllopet. Dom är inköpta på UNIK och det är Moas Lovely thing som har gjort dom. Så söt så jag kan inte ta ögonen ifrån den.



Allt gick bra med bröllopet, brudparet skötte sej utmärkt ;-) maten var utsökt, vädret underbart, våra tre syslingar sjöng så vackert så jag hade ståpäls hela kvällen, ölet och vinet räckte tja vad mer kan man önska sej :-) ett långt och lyckligt liv tillsammans !!!


Kram till brudparet !!!



I fredags eftermiddag fick jag besked om att jag har fått ett nytt jobb. Så underbart. Har hankat mej fram som obehörig lärare nu sen -01. Trivs vansinnigt bra att jobba som lärare men det är osäkert varje termin och så går inte att hålla på i längden så jag sökte ett jobb som säljare och efter två intervjuer och en test så fick jag reda på att jobbet var mitt. Hipp hipp hurra va gla jag är !!!

Denna helgen har jag bara solat och gottat mej, känner att jag behövde det efter några stressiga helger. Vädret har ju varit helt fantastiskt. I fredags kväll satt vi ute på altanen till halv 11 och jag frös inte enns när jag gick in, lite som att vara utomlands.

Och i detta härliga väder så gottar sej olivträden oxå. Anna! Det har kommit oliver på trädet jag fick av dej. Tittar på det och slickar mej runt munnen varje dag ;-) hi hi hi.

I natt har jag och Alfred tältat i trädgården, är lite stel i kroppen så jag tror att jag ska lägga mej på upptining & grillning i brassestolen.

Tack än en gång för att uppmuntrande kommentarer, känns bra nu när jag och Ylva har mejlat varandra och att hon är helt oskyldig till allt. Vi pratade oxå lite om att inspireras och inspirera. Helt ok att ta lite här och där men man behöver inte inspireras rakt av utan hitta en egen stil i det man gör. Jag tycker dock att det är hästlängder mellan mina och hennes skyltar, däremot är det kunder till henne som tycker att hon borde sätta stopp för mej och alla andra. Men vem kan inte se om en bräda kommer från Skarp kalligrafi eller från en vanlig liten bloggare, det är stor skillnad det.


Nu tycker jag att ni ska gå ut i solen och få lite färg på kinderna ! :-)


* * Många kramar Anna * *



20 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Grattis till det nya jobbet!

Men vilken vacker dukning - helt fenomenal och så stiligt Brudpar!

Lyckönskningar till de lyckliga paret!

Kram Maud

Elisa Day sa...

Grattis till nya jobbet! Och vilket vackert bröllop! Och fina blommor! Buketterna var underbara. Så fint med rosa och lime. Kram

Det lantliga hemmet sa...

Hej Anna! Vilken underbar dukning du har gjort och vilka underbara brudbuketter.. Lyckönskningar till brudparet! Ett stort Grattis till det nya jobbet hoppas att du kommer att trivas super duper bra! Det måste har varit mysigt att sova i tält, det måste säga att det var längesedan för min del, får väl fråga sambon hemma ifall han vill det en natt!..tihi.. Önskar dig n helt underbart kön vecka i solen! Kramar Karro

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej vännen!

Jisses så fint du har dukat och vad fina brudparet var! Smart att göra tårtbitar av oasis, de ser riktigt mumsiga ut ju.
Grattis till ditt nya jobb, vad spännande för dig.
Jag har också oliver på mina träd, hoppas de smakar bra när man kan äta dem. Jag tror de ska skördas i höst någon gång.
Skönt att det rett ut sig med brädorna!

Jag önskar dig en super trevlig sommar fröken Anna!

Kram Anna panna

Lina sa...

Grattis till nya jobbet! Vilka arrangemang du gjort! Jag gillar också att ah frukt och grönt bland blommor! när min kompis gifte sig hade jag rödlök.... Kram

Lindesnäs-Annika sa...

Hej hej,
vad skönt att allt trassel har rett ut sig kanske det förde något gott med sig.. Du verkar ha haft en riktig höjdar helg! NYtt jobb, GRATTIS!!! Ger alltid en massa energi att få en nystart och sen bröllop med med en massa fint, dina dekorationer är fantastiskt fina.

Ha en underbar måndag i solskenet!!
Kram, Annika

Tina sa...

Vad kul med bröllop Anna...och vilket jobb ni har gjort för brudparet! Du är så duktig och GRATTIS till det nya jobbet. Ha en härlig vecka. Kram Tina

Från A till O med Jenny sa...

Vilken snygg dukning man blir ju helt mållös...och vilken bra ide mde oasis tårtbitarna, verkligen orginellt och super snyggt.
Vad bra att det rätt ut sig med dina skyltar, men förstår din "förvirring" och frustration när det inte ens var Ylva som börjat opponera sig utan hennes kunder. Undrar ibland varöfr solk inte bara kan hålla sig till sine egna angelägenheter.
Ha det bra och även grattis till jobbet
Kram Jenny

Lina sa...

Hej!
Oh, vilken UNDERBAR dukning! Om de är ok så hämtar jag lite inspiration från dig till vårt stundande bröllop! (23/8) Dom små bakelserna är ju så himla fina!!! Jag trodde oasis bara fanns i grönt…men där ser man!

Grattis till nya jobbet också!

Må så gott!
/ Lina

My White Cottage sa...

Vilken fin dukning och underbara buketter! All lycka och välgång till det fina brudparet! :)

Stort grattis till ditt nya jobb! Jag börjar på mitt nya om några veckor och det ska bli sååå kul!

Må så gott i sommarvärmen!
Stor kram från Jenny

Grodmamman sa...

Grattis till jobbet!
Underbar dukning på bröllopet. Hade gärna ätit från den dessertbuffén!:)
Skönt att det löste sig med dina brädor.
Kram

Nallebr.. sa...

grattis, grattis till ditt nya jobb!
jag känner igen mig i det du skrev.. hankar mig ochså fram som obehörig lärare...
kanske borde jag börja plugga...
Men ett stort grattis till ditt nya jobb!!!!!!

Sallys hus sa...

Men hallå där!!!

Grattis till nya jobbet! Va kul...vad är det du ska sälja???

Om det inte är kul kan du ju alltid börja jobba som duk......
Hi hi...eller dukerska!!!
Jisses så fint.....vilken idé..det där med tårtbitarna...du är duktig du!!!
Vilket vackert brudpar!!
Har ju missat ditt förra inlägg...
Va skönt att det hela är ur världen....men vad hemskt både för dig och för Ylva att någon utgett sig för att var henne.....hur kan man göra så???
Det är ju inte klokt.
Ja ja......nu är ju saken utredd....det är ju helt omöjligt att säga vem som gjord een sak först...hur vet man det???

Fnissar åt att du verkligen tältade.....hi hi...det tror jag inte jag skulle våga.....det finns ju massor av otäcka djur ute....
Tigrar o lejon...och hos oss GRODOR!
Det är bland det äckligaste jag vet och jag börjar oftast skrika hysteriskt när de kommer hoppandes och gråter faktiskt på riktigt till Rasmus stora förtjusning....
-Men mamma.....det är ju bara en liten groda!!
Bara!!!

Ha en härlig vecka nu och måla på.....
Kram Katarina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!


toppbetyg till din dukning å buketter! MVG !!!

Så underbart fint!

så skönt att ni klarat ut skyltbegreppet...*LER*
Pst..jag tycker dina är finare...hihihi...

visst är det gott att vara ute...man vill ju aldrig gå in.

GRATTIS TILL DITT NYA JOBB!!!!

Soliga kramar från mig!
Nilla

Inspiration i vitt sa...

Men du milde vilken underbar dukning såå fint.Vilka tårtbitar wow.
Vad härligt med ett nytt jobb,det sägs ju att man ska göra 3 st kovändningar i livet för att få ett så bra liv som möjligt.GRATTIS:

Kram på dig i solen/Ingela B:

marie sa...

Grattis till nya jobbet. Fantastisk dukning...
Trevligt att titta in till dig =som vanligt :)

Linneagården sa...

Hej Anna. Jag blir stum av allt fint du visar från bröllopsfesten...Jag är inte gift, men om...om jag nångång står vid altaret & ska ha en lite (mini) fest så önskar jag mig ett "rosa" bröllop med bla en sådan bukett, åååh man vill ju nästan bli fru bara för den...

Ha det gott i sommarvärmen. /madelene

Unknown sa...

Woh!! Här var det mycket på en å samma gång hi-hi...Va fina dom var..Johan och Sabina =) Kul att du blev glad för Tildan med..den är ljuvlig!! Dukningen blev verkligen kanon...så läcker..man vill sätta tänderna i tårtbitarna!!..buketterna lika så...Massor med grattis till jobbet, du är inte dålig du??!! Sååå himlans kul...=) Fatta att dom kommer att sakna en solstråle som du på skolan..(alla saknar kossan när båset är tomt!! ti-hi...) Härligt att läsa att ni mailat er sins emellan du och Ylva...mycket roligare när alla är sams!! Eller hur?? Ha en underbar dag vännen..mängder med kramar Malin

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Vad roligt det var att träffas igår igen!
Vi får ha träffar OFTA, ni börjar ju kännas som riktiga kompisar och inte "bara" bloggvänner :)
Det var jättelyckat igår tycker jag, roligt och mysigt!
Skönt att höra att allt tjafs med skyltarna är utrett! *kram*

Åh vad fina bröllopsbilder..! Jättefint brudpar och underbara små dukningsdetaljer.

Kraaaam
Mia

Brunkullan sa...

Mail går ju att spåra..IP nr you know!
Kolla upp vem som skickat mailet tycker jag, och gör ev en anmälan av det!
Obehagligt, framför allt för Ylva som har någon idiot som utger sig för att vara henne!!
DET är väl värre än att "kopiera" en skylt..!!!?!! Och ett större brott dessutom!!

I alla fall tycker jag att dina skyltar är minst lika fina som Ylvas! Man ser skillnad, visst, och hennes är ljuvliga och bedårande, men det behöver inte betyda att dina inte är fina för det:)
Och som jag sagt förr. Alla inspireras av varandra och så ska det väl vara. Det är så vi utvecklas och allt går framåt!!

Susanne