onsdag 28 maj 2008

Hej igen !

Som jag tror att de flesta av er redan har fattat så handlade förra inlägget om konstnären

Ylva Skarp.

Nu fick jag ett mejl av henne i dagarna och det visade sej att det inte alls är hon som ligger bakom detta, hon hade ingen aning. Istället är det någon annan som för "hennes" talan och tycker att jag kopierar rakt av och att min skyltar inte ska få säljas i nätbutiker för dom säljer inga kopior och de som ändå skulle trotsa och sälja dom kommer då att få dåligt rykte för att dom säljer mina skyltar ? ! ? Vaddå dåligt rykte. Är jag en bad woman ?

Jag vill be Ylva om ursäkt ! 1000 förlåt!

Hennes brädor är underbart fina och hur än vi andra försöker så kommer vi inte i närheten av hennes vackra handstil och det vill vi ju inte heller. Eller hur? Alla vill vi väl ha vår egen lilla tutsch eller hur det nu stavas ;-) på det vi gör.

Jag borrar hål i mina och trär i ett svart snöre och märker dom med mitt namn, jag tittar aldrig på Ylvas eller någons annans bräda för att få till handstilen utan det är ordet i sej och min hand som gör det hela.

Denna bilden lånade jag av Ylva på hennes hemsida.

Än en gång vill jag be om ursäkt för att fel person blev uthängd på detta vis men jag kände mej så kränkt och en smula hotad av mejlet jag fick bifogat till mej. Faktiskt lite ledsen i ögat.

En stor kram till er alla och tack för att ni brydde er om lilla mej i nöd !

Anna /numera ej i nöd ;-)

14 kommentarer:

marie sa...

Klart att du blev kränkt och ledsen när du får sådana där illtrista påhopp. Alla förstår och så skönt att det redde sig med Y.S.
Kram och ha en fin fortsatt vecka.

Det lantliga hemmet sa...

Hej! Vilken tur att det ordnade upp sig, men visst det är aldrig roligt att bli påhoppad, det förstår jag att du blev ledsen för! Skönt att allt är ok!

Ha en fortsatt go vecka i det varma vädret..

Kramar Karro

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej gumman!

VAD SKÖNT att du fick lite klarhet i det där med brädorna! Det är inte roligt att känna som du gjorde, jag vet!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Måste sova ordentligt så jag klarar av att ge järnet på jobbet innan semestern...ska bli så skööönt!
Hoppas att jag hinner besöka många loppisar och vackra butiker i sommar. Om jag närmar mig era trakter så hör jag av mig!

God natt!

Många kramar Anna

Ljuva ro sa...

Det finns utrymme för fler än en skyltmakare, som du säger ni har båda er personliga touch (så stavas det, hihi!) på era brädor! Jag får så mkt beröm för den jag har som du gjort!

lottens vita och gröna sa...

hallå anna! fattar inte att man kan hoppa på dig om det där...herregud men kan väl inte ha ensamrätt att måla på en bräda, jag förstod det som det inte var ylv uan nån annan..konstigt! dina brädor är så fina och med touch anna ju!
varmkram lotten

Unknown sa...

Anna,

Är så glad för din skull.
Tänk va härligt att Du kan fortsätta i llugn och ro.

Vem är det som ställer med denna skit för andra?????
Hur kul kan det vara att skada andra oskyldiga???

Sköt om dig och din familj
Kramisar Jeanette

Lina sa...

Så skönt för dig!! Jag tycker det florerar väldigt mycket elakt folk ute på nätet för tillfället!! Stor kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!

Men så bra att det ordnade till sig till slut.

Förstår att du blev sårad.
hur kan nån göra så...inte klokt.
Ja det finns mycke evil i våran värld.

Puss & kram Nilla

Livet i träsket sa...

Jag tänker minsann ta och beställa en skylt av dig bara för allt det här påhoppandet på dig! Ska bara klura ut vad det ska stå på den så hör jag av mig per mail! Dert är bara någon som är vansinnigt avundsjuk på dig och dina framgångar!

Myrrabutiken sa...

Avundsjuka människor finns det alltid-ta inte åt dig av sånt där, Jag vet hur du känner dig, ont imagen, arg och ledsen. Fortsätt med dina fina brädor jag beställer snart nya igen: ) Kramar från Jenny

Lina sa...

Hej!
Kikar in och lämnar ett litet meddelande. Ännu en härligt blogg att besöka!!!

Skönt att trasslet kring dina JÄTTE fina brädor löste sig! Ja, de finns sannerligen MYCKET konstiga människor därute! Du har inspirerat mig till att försöka göra en egen bräda att hänga på vår ytterdörr! Den blir ju på mitt vis med hin handstil, inget plagiat utan en variant inspirerad av dina brädor ;- )

Trevlig helg!
/ Lina

Prinsesse Elin sa...

Det virker som noen er avensjuke på deg....drit i dem. YOU GO GIRL!!!
Masse klemmer fra Elin som elsker dine skilter:O)

Unknown sa...

Hej Vännen!

Så ledsamt att en person kan lägga sig i andra människors *affärer*..och sprida saker som inte är sanna!! Stackars Ylva blev ju oxå *påhoppad*!! Personen som gjort detta måste vara svartsjuk eller fått panik av sin order och dragit till med detta för att slippa sin beställning,.. ha-ha...
Synd om henne...=)

Ha det bäst! kramis Malinis

Malin sa...

Hej! Läste precis detta. Vad tråkigt att avundsjuka personer alltid ska försöka förstöra för andra. Jag anser iaf det handlar om avundsjuka. Hoppas du fortsätter med dina superfina skyltar! Kramar Malin