måndag 24 mars 2008

Välkommen att kliva in i min hall....

.....som jag aldrig hade visat er för en 2 veckor sedan. Då var nämligen färgen på panelen och jag ovänner. Det kommer ni att förstå lite längre ner. Men jag måste prisa Lantmännen nere i samhället som sålde en fantastisk färg till mej, den var praktiskt taget torr på penseln. Så medans lille Emil tog sej en tupplur lyckades jag måla panelen i hallen 2 ggr och sedan möblera. Perfekt!!Jag börjar ju med att vis den fina hyllan som nu har fått små porslinsknoppar på sej. Den visste precis var den skulle hänga, jag behövde inte fundera många sekunder, ibland är man riktigt snabb ;-)Denna hallen ligger mitt i huset och detta kortet är taget från dörren sett, men den dörren är mest för prydnad tror jag, ingen går nånsin in eller ut genom den. Förr var det en vägg borta vid köket men den slog vi ut och gjorde en liten bardisk istället.


Vad hade man gjort utan tårtpapper? Ingenaaaning ;-)
Här är dörren som aldrig öppnas mer än när det vädras. Ni förstår varför man aldrig går in och ut där va, trappan upp precis igemte dörren och ingen plats för jackor och skor. Ser ni färgen på panelen där i trappuppgången....brrrrr. Men snart slinter nog penseln dit med.


Från det här hållet kommer man från TV / matsalsrummet. På väggen har jag gjort en vägvisare.

Längst upp står det :
Kärleksnäste
Sörsjön
Busungar
Gosaker


Bara att välja håll!

Vrån bakom bardisken.


Kuckelikuuuu......


Sådär ja nu hittar ni i min hall oxå :-)
Hoppas att ni kommer att ha en underbart härlig ledig dag i dag. Här snöar det och är rena rama sportlovsstämningen. Det får bli termobrallor på och pulkan ut. Vi har en liten backe här mellan ladugården och huset, får nog bli pulka race där.
Ska snart lägga ut mina bäst och pest bilder men jag håller på dom lite till.
Tror att det finns ett par platser kvar till bloggträffen, hörde en liten fågel viska i mitt öra att det fanns massor av mysigheter på Östregårds, jag har redan börjat vässa armbågarna och en timma om dan tränar jag starter, allt för att vara så snabb som möjligt ;-)
Mejla Sara Under en vind om ni har missat det, adressen finns i ett inlägg längre ner.
Många pussar och kramar för gulliga kommentarer, har sagt det innan -jag är inte så bra på att svara och kommentera men jag har stora ögon att se med så känner ni er uttittade nån dag är det bara jag som sitter tyst som en mus och tittar.
Kram Anna

14 kommentarer:

Under en vind sa...

Va bra det blev!! Lika snyggt på bild som i verkligheten! Här testades snön redan vid åtta i morse...härligt att alla skidor, pulkor osv äntligen kan användas!
Ha en mysig dag! Kram!

snusilus o sannibus sa...

Hej!
Vilket vackert hem du har! Så fint!
Ha en skön måndag!
Kram, Susanne

Flickan på landet sa...

Åh tack :-) Du verkar ha ett jättemysigt hem själv!!!

Nettan sa...

Va fint det vart med krokar & alla atiraljer på fönsterhyllan =0).
Gillade oxå din vägvisare...
Ha det gott..
Kram Nettan

Evas Paradis i vitt sa...

Blev ju jättefint i hallen!
Vägvisarna var ju riktigt tuffa ... vad står det på dom?
Ha en bra vecka
Kram Eva

Lina sa...

Så fint!! Vägskylten är riktigt cool!! Ser så fram emot träffen!! Stor Kram!!

Grodmamman sa...

Vilken fin hall du har! Tårtpapper i botten av en lykta, hade aldrig kommit på den tanken själv, men ska nog prova det. Det var väldigt fint.
Kram

etthusivitt sa...

Åh din hall är underbar!! Är sååå avis på ditt zinkhus, har letat som en galning men de är slut överallt. Vägvisaren var verkligen charmig. Du undrade vilka ämnen jag undervisar i. Det är åk 1-7 ma/no och idrott som är min huvudsakliga inrikting från min utbildning, men för det mesta blir det alla ämnen när man jobbar. Ha en bra vecka! Kram, Anette

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Du har så fint hemma :-)
Gillar din vägvisare helskarpt //kram

faster atta sa...

Så fint du har det i hallen! Vit färg är ju underbar!

Och jag håller med dig, vad skulle man göra utan tårtpapper? Jag fick skicka maken att köpa nytt på självaste påskaftons morgon. Det tog slut!!!! Paniken spred sig.... ti-hi..... Men maken fattade, han kom hem med inte bra en , utan TRE förpackningar. Så det ska väl räcka nu i någon månad???

Pernilla sa...

Så snyggt det är i hallen.Ja tänk vad lite vit färg kan göra underverk.SUPERDUPER !!!!

Gillar din "vägskälsskylt"
Vill ha sak.Får ta å snickra en sån...om det är ok för dig... hihihihi....Bäst att fråga först så man inte får värsta utskällningen sen...hihihihi...som jag sett att en del får.Ja du vet väl hur det är ;-)

KRAM Pernilla

Lilla Ugglebo sa...

Nämen...min kommentar försvann...typiskt!

Vilken fin hall ni har!
Du målar och målar....
Kan du inte ta och måla dig hem till mig???
Jag har massor av saker du skulle kunna få sätta penseln på....

Man får grattulera så här i efterskott!
Vilken hel radda med finheter du fått!
Och vilka söta ljuspåsar du gjort!
har du skrivit med textilpenna???

Ska också göra några med spets i stället för hålsöm......går ju mycket snabbare.
Hoppas hela påskhelgen var härlig!
Ha en ny härlig vecka!
Kram Katarina

Tina sa...

Åh så fint det blev...vad var det för färg???...blir så trött av att vänta på färg som ska torka i 16 timmar...Jätte fin vägvisare...tänkte göra ett liknande tema i vår trädgård till sommaren... Längtar till träffen nu... Kram Tina

Vitt är vackert sa...

Å guud så fint!!!! Verkligen perfekt!! Vi håller på att renovera vår hall, det går så sakta... Önskar jag kunde få sätta igång och inreda nu när jag ser din.
Vilken fin blogg du har!
Måste kolla vidare!

Ha en bra dag!

Kram Ellinor