söndag 13 januari 2008

Heeej!

Malin Älskar Sött ringde till mej häromdan och sa -Nu är det f.....n inte jul längre. (Malin är faktiskt den enda jag känner som kan svära och det låter gulligt ändå)

Men jodu Malin det är i dag som julen ska kastas ut! Så det så!

Jag veeeet att det var ett tag sedan jag gjort ett inlägg men jag har verkligen inte hunnit och kanske har lusten inte funnits heller....fast jag läser ALLTID era kommentarer både en och två gånger och blir ALLTID lika glad när ni lämnar några bokstäver efter er.

Är slarvig på att gå in och kommentera tillbaka men med arbete, 4barn, läxor, 1ton tvätt och lektionsförberedelse är det omöjligt.

Så därför får ni inte ta illa upp om det dröjer en 14 dar till nästa inlägg eller om jag bara skriver då och då på era sidor, jag är hos er och tittar och jag är så tacksam över alla kommentarer.

Tusen tack och många kramar!


(en ljuspåse blir en vaspåse)
Nu är det ju så att jag har lyckats bli utmanad av Ninis, Lisa(vitapelargonerochzink) och av Smycka dej på en och samma gång. Attans vad jag har filurat på detta....Håll i er nu...
1.
När jag pysslar MÅSTE jag ha en liten liten godispåse eller en liten liten chokladbit inom räckhåll. Det går mycket lättare då och inspirationen flöööödar av socker kicken. Dock inte lika bra för sittfläsket :-(
2.
Sjunger ALDRIG högt i ofentliga lokaler om jag inte står under knivhot. Kan omöjligen hålla tonen och det låter för...Fast i bilen går det jätte bra och efter en öl. . . .

(igår var jag på Hämta i Smålandstenar och där hittade jag två söööta små snapsglas att ha värmeljus i fattigmanssilver)

3.

Kan bli lite småirriterad på människor som inte ställer upp och hjälper till i den lokala fotbollsklubben. Om alla gör något litet blir det inte så jobbigt för de få som får göra allt!!! Det kan göra mej lite sne.

(i julklapp fick jag en liter färg och i den ingick målningen. Vilket lyft det blev innan var den av gult tegel. Tänk va lite vitt kan göra Pst. den söta lilla kransen ni ser fick jag av mitt Lusthus. Ni ska få se den på nära håll sen. Super söt!)

4.

Har träffat min livskamrat och stora kärlek tillsammans har vi 4 underbara pojkar.

Kan bli lite tokig på de två äldsta som har kommit in i en fas där dom gör allt vågrätt, och på de två minsta som har fått för sej att riva bort alla kuddarna från soffan sånt gör så att nackhåren reser sej på mej och min lilla livskamrat som hade dille ett tag på att stå i dörren och ropa -Aaaannnnaaaa. Varpå jag släppte allt jag hade i händerna och karlen bara ville ha en puss. Jag VET det är JÄTTE GULLIGT men inte flera gånger om dan. (Puss på dej Älskling Smack!)

(bakom ljusstakarna ser ni kransfyndet jag gjorde i går på Hämta)

5.

Dammsugaren. Måste dammsuga varje dag. Allt känns bättre då...och renare.



6.
Älskar att sola. Slänger mej ut på våren och sitter som en buddafigur med ett leende mot solen. Skulle lätt kunna åka på solsemester i en månad och bara lapa sol. Skulle inte bli det endaste rastlös.


7.
Får ibland lite dille på att läsa sanna hemska böcker som Gömda, Misa hemlighet och sådana och jag gråter och gråter. Sista boken jag läste heter "Den lilla fången" och den var den gräsligaste bok jag läst missförstå mej rätt :-). Började gråta på sidan 5 och slutade inte fören den var slut. Snyft stackars lilla barn.
Sådär. Nu har jag skrivit 7 sanningar om mej själv. Nu ska jag utmana 7 nya och dessa blir:
*Älskar Sött (lite nyfiken på om det skulle vara nåt jag inte redan vet)
*Signes Vind
*Jeanettes Hus
*Det Lantliga Hemmet
*Trivsamt
*Under en vind
*Guldkant på livet
Lycka till!


Vet ni vad jag ska göra på fredag?
Följa med Malin till Stockholmo på FORMEX mässan. Ååååå vad härligt roligt underbart det ska bli.

Jag hoppas att vi kommer att stöta på många bloggare där. Ser ni två lätt vimsiga "kvinnor" en med en godispåse i handen och den andra med en barnvagn så är det VI!

Ha det så gott alla vänner!

Och glöm inte : Jag är evigt tacksam för alla era ord ni lämnar efter er !!!

Många kramar Annapanna

27 kommentarer:

Unknown sa...

hi-hi.....du är ju rolig!!=) svor jag så på dig vännen???.....Längtade bara efter något nytt från dig! Är inte heller så snabb med mina inlägg =) Tror nog mer på att alla hittar oss i Stockholm på mässan om dom letar efter en godispåse och en TOMTESÄCK med godis...då är den min!! ha-ha... Tack så supermycket =/ för utmaningen..Har blivit utmanad innan, men måste nog klura lite mer på det innan jag lägger ut något...det kommer när det kommer! Puss på dig, så ses vi på fredag! kramisar Malin

Nina sa...

jag tar med mig Cicci (utivårhage)förhoppningsvis och åker till Formex...kanske vi springer på varann.... ha en superhärlig vecka !

Solsjö - Under en vind sa...

Äntligen kom det lite ny njutning för ögat här!!! Massor av fint att kika på, bäst måste ju ändå vara julklappen med målarburk och arbete i ett ...*fniss*.....
Ler gott åt dina sju sanningar och vet hur väl många av dem stämmer! Tack för utmaningen....jag fyllde faktiskt i den häromdagen....inte alls så långa svar som du ger här...men ändå sju små punkter....
Har nu pallrat oss upp ur soffan....efter den andra filmen...symaskinen har kommit igång, nu finns en stor ljuspåse klar och en ny vimpelgirlang i rosa färger till sessan är påbörjad...
Ha en skön kväll! (du har väl mobilen med hem idag....)
pst..till helgen laddas mms funktionen på mobilen....
Kramis kramis!

Beas sa...

Vad roligt med dina sanningar! :-)Härligt att läsa!

Borde ta itu med mina egna sanningar, men jag tycker alla har så mycket härliga saker att berätta om sig själva, men kommer inte på så mycket om mig själv. Hmmm...får klura lite till. :-)

Ha en skön söndag och hoppas att du får kul på mässan!

Kram Bea

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan å god fortsättning!
Så rolig läsning å fina bilder.
hihihi..jag fick oxå vit färg i julklapp...kan inte förstå varför...hihi..
Kram å god tur på fredag//Pernilla

Ljuva ro sa...

Roligt med ett nytt inlägg med så härlig läsning! Fyra pojkar låter härligt och intensivt!

Lilla Blanka sa...

Roligt med dina sanningar hihi :)
Varvat med fina mysiga bilder, härligt!
Mmmm Formex låter jättekul, synd att man inte har möjlighet att gå..Ha det så jättekul!
Kram
Mia

Handplockat sa...

fniss jag ska söka efter er på formex
Jag kommer att ha nåt vild i blicken och röd om kindorna + njuta som om det vore Julafton
vi åker dit redan på Torsdagen

ha det bäst

Det lantliga hemmet sa...

Hej! vilka fina bilder du har lagt ut och alla 7 sanningar om dig var riktigt roligt att läsa..tackar så mycket för att jag blev utmanad av dig..har lagt ut 7 sanningar om mig hoppas att ni lär känna mig lite bättre här i blogg världen.. blir inte alls avundsjuk på er att ni ska åka på mässan...*ler*..ha en goe vecka kramar Karro

Livet i träsket sa...

Vilket fantastiskt skåp! Så vackert! Lyllos som får vara på Formex, vill oxå! Ha det jättebra och sug in massor av inspiration!! (som du sen kan dela med dig..)

ESMERALDAS HJERTE sa...

hahahahahahahaha....så gøy med alskar søtt som vet å kommentere der det passer seg, hehehe. Virker som du vet å kommentere tilbake om det behøvs, så da er det vel greit? HAr savnet deg her inne-Godt nyttår til deg, også-du legger alltid igjen gode og koselige spor her....

MAndagsklem og takk for nyyydelige bilder fra hjemmet ditt....

Linneagården sa...

Hej Anna. Så roligt med ett nytt inlägg från dig. Jag brukar kika in här lite då & då.
Kul att få läsa 7 "sanningar" & ibland känner man igen sig.
Vilken underbart fin öppen spis du har, brukar ni elda i den?
Spännande att få åka på formex, ha så kul.
Ha det bra & må så gott /madelene

Unknown sa...

Kan man be om att få beställa fler skyltar??? Längtar efter fräscha vårskyltar...=) Pussiluss

My White Cottage sa...

Kul att läsa sanningarna om dig!! Roligt med alla fina bilder från ditt hem också. Den öppna spisen blev superfin, vad vore livet utan vit färg!!?! *haha*

Är lite avis på alla er som ska upp på Formex... Ni kommer få toppenkul tror jag!

Ha det så bra! Kram Jenny

Smycka dig sa...

oj så kul att jag utmanade dig ... vi fick ju så mycket tillbaka... hi hi. brukar oxå fara på mässan men skickar min kollega handplockat istället som ska ge inspiration och bilder till oss i butiken.
Kram Lotta

Vi varannan vecka sa...

Åh, lite avis är jag på alla som ska iväg på mässan!! Hoppas du får det suuuuuuper kuuuuul!! =o)
Kramar

Sallys hus sa...

Ha ha...tjena lilla vimsmajja!

Är djupt inponerad över att efter läst detta ja en del av det i alla fall......att ditt hus är så helt imponerande otroligt fint!

Jätte jätte fina bilder..
Vi ses i morgon!
Kram Katarina

Anita sa...

Så lurt med en vase pose!! Er litt lei av mine vaser om dagen og da er det jo enkel renovering og kle de om med en pose!
God tur på messen!

Sallys hus sa...

Ha ha.....jag kommer spejja och spana efter den....
Kanske nåt jag kan sälja i min butik!!
Hi hi....seså...gå å lägg sig nu!
Kram

Solsjö - Under en vind sa...

Ha en toppentripp till storstan nu....se till att få lite mat lite då och då....bipp bopp bopp.....Vi hörs, mobilen är på! hi hi.....Kramis kramis!

Smycka dig sa...

Hej igen har gett dig en utmärkelse som finns att hämta på min blogg
Kram
Lotta

Färjtorp sa...

Hejhej. Kikar in och läser om dig =) Kul!!
Bara massa mysbilder också!!!!
Kram Johanna.

Anonym sa...

Hej pyssel syster =)
Jag sitter här nu och tittar på dom fina ljuspåsarna jag fick idag TACK
Det lyser så fint så fint här. (tom Pär reagerade på att det kom fram nått nytt på bordet =) fast han va ju lite "konstig" när vi åkte från er hahaha)
Kram

Sallys hus sa...

hallå bruden!

tack för sms:et.....jag satt och blippade ihop ett låååångt sms tillbaka men vet inte om du fick det...det såg så himla konstigt ut.
I alla fall så var det superkul att träffas ochjag hoppas verkligen inte att det var sista gången.
Jag blev ju tyvärr genomförkyld så lite jobbigt var det allt den här gången att knata runt på mässan.
massor av inköp blev det i alla fall.
Ha det gott!
Kram Katarina

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Men vad roligt att läsa lite om dig. Faster Atta och jag skulle gå på Formex mässan men det blev inställt tyvärr....snyft. Men det kommer fler mässor. Älskar dina skyltar verkligen, skriver du med pensel eller med penna? förstår inte hur du kan? du skulle se min handstil, skule behöva gå en kurs eller två fniss. Kram

Anonym sa...

Hoho är det här du är.... det säger ju bara pip pip i luren =)

Sallys hus sa...

Tjena tjena mittbena!!!

Vet du.....du var bara full av "tycker om dig" du med......
Kände att du ÄR betydligt lugnare än jag trodde...eller så känns det bara så jämfört med 190-Malin....
...fniss... i alla fall skulle jag säga att jag skulle behöva ha dig lite närmre...så ditt lugn kunde smitta av sig lite på mig!!
Jag pratar ju normalt öronen av allt å alla men bredvid Malin blev jag nog tystare än normalt...hi hi.....det var riktigt skönt därför storgillad ejag ju henne också!

Jag är så nyfiken på om mitt sms kom fram.....satt ju och knåpade med det i säkert 20 min på hemvägen.....det gick åt 3 st...men sen såg det så konstigt ut att jag inte vet om det kom fram eller ej...

Jag skulle fråga dig ifall jag får låna din bild på brickan med låda.
Jag beställde den men den finns inte med på deras hemsida.....jag skriver så klart vart jag lånat den.......puss och blink blink;)

Hoppas du har en urmysig lördag!
Själv umgås jag med familjen..!!..;)....och ett glas rött...
Kram Katarina