måndag 28 september 2009

Hoppas att . . . .

. . . ni har haft en härlig helg med massor av höstmys. Riktigt härligt att få sitta inne och mysa framför en öppen brasa med goa raggsockar och en stor mugg te.



I söndags var näst äldsta sonen och spelade fotbollsmatch i Bredaryd så jag passade på att hoppa in på Smålänningen innan. Vilken tur att jag gjorde det. Dessa söta skålar och muggar hittade jag där. Finns i vitt, rosa och ljusgrönt.

Ha en riktigt härlig 
mysvecka
kramar Anna 


måndag 14 september 2009

Vingar. . .och lite annat

i helgen var jag en liten sväng hos Malin som har UNIK. Hon hade fått hem lite smått och gott men det är mycket mer på väg in. Tänkte bara visa lite av det hon hade. . . .

. . .men först måste jag visa dessa söta ljuslyktor som finns att köpa på Gro & Spira i Hyltebruk. www.grospira.se. Så söta.



Har man en liten ängel på besök så kan hon hänga av sej sina vingar på ett glas för en liten stund. . . . finns att köpa på UNIK

Söt trälåda som man kan ha till lite va som. Finns på UNIK.



Mera ängla vingar.

Ha det gott!
Kramar till er alla!

onsdag 2 september 2009

Fådda saker. . .

Min lilla mormor  fick reda på att hon hade cancer för ca en månad sedan och bara 2,5 veckor senare dog hon. Det gick så fort så fort, men det var ju hennes önskan. . . .
Tänkte visa er lite fina saker som jag fick


Är det någon som vet vad man ska ha den lilla saken till vänster som har en skopa på sej? Jag har fått för mej att det ska vara strösocker i den??




ett vackert cigarettfodral med morfars initialer på GA. Söt liten tång och vacker knypplad spets a la mormor.
När vi satt och vakade över mormor så fick jag ett sms av Sara Under en vind. Det var en dikt och den är så här söt
Så liten plats en människa tar på jorden, mindre än ett träd.
Så stort tomrum hon lämnar, en hel värld kan ej fylla det.
Sov gott mormor
Kramar till alla