söndag 27 januari 2008

Ny Lönnergårds Anna Kollektion ;-)

Hej mina vänner!

Nu är jag hemma igen efter en livad Formex mässa. Som alltid händer det lite smått och gott när jag och Malin är på turne. På väg in mot Stockholm märker vi att bensinmätaren står på NOLL. Ska säga att mitt blodtryck var ohälsosamt högt...pust...men som alltid så löser sig det mesta och vi lyckades hitta en bensinstation mitt i city. Inte dåligt....bara det att där glömde vi att stoppa i tanklocket...men det är ju en historia det. En annan historia är att det strular alltid till sej i parkeringshus för mej och Malin. Varför är det olika betalsystem i alla P hus???? Men som vanligt det löser sej med lite svettt och en massa skratt. Våra resor blir alltid oförglömliga. Malin var tärna på mitt bröllop och drog en del historier om P hus i sitt tal nu ska jag ge igen om bara människan kunde gifta sej nån gång!!! ;-)

Fick ialla fall lite pysselmani efter hemkomsten och har gjort lite nya brädor eller snarare stockar *fniss*

Denna modellen får heta Sara för det var hon som kom på den ;-)

Det går bra att skriva på dom oxå.







Jag veeeet julen har varit...men jag hittade detta julkortet från 2002 när jag rotade i lådorna och tänkte att detta måste ni se. Tänkte göra ett lite annorlunda julkort det året så jag sydde en julstrumpa som passade Alfred som en smäck, stoppade i lilla barnet och hängde upp honom på en spik i ladugården. Jodå jag är visst klok får bara lite snilleblixtar i bland!!! Ni ser på Gustav han ser oberörd ut och Oskar han skrattar som bara den. Varför lilla Alfred skriker kan jag inte förstå *ler*.
Ett annorlunda julkort som har skänkt många ett leende.


Så efter så tokiga kort får jag lugna er lite med en vacker ljusbricka.....känner ni att pulsen börjar dala..;-) Den vackra ljuspåsen till vänster som det står AL på har Ugglebo gjort. Henne träffade jag på Formex och hon är faktiskt prixis lika gullig och rolig som hon låter. (Pssst..Ugglis Låna du ljusbrickebilden det går så bra sååå blink blink puss puss)
Ha det så gott alla nära och kära långtborta och nära!

Kramar Anna

söndag 13 januari 2008

Heeej!

Malin Älskar Sött ringde till mej häromdan och sa -Nu är det f.....n inte jul längre. (Malin är faktiskt den enda jag känner som kan svära och det låter gulligt ändå)

Men jodu Malin det är i dag som julen ska kastas ut! Så det så!

Jag veeeet att det var ett tag sedan jag gjort ett inlägg men jag har verkligen inte hunnit och kanske har lusten inte funnits heller....fast jag läser ALLTID era kommentarer både en och två gånger och blir ALLTID lika glad när ni lämnar några bokstäver efter er.

Är slarvig på att gå in och kommentera tillbaka men med arbete, 4barn, läxor, 1ton tvätt och lektionsförberedelse är det omöjligt.

Så därför får ni inte ta illa upp om det dröjer en 14 dar till nästa inlägg eller om jag bara skriver då och då på era sidor, jag är hos er och tittar och jag är så tacksam över alla kommentarer.

Tusen tack och många kramar!


(en ljuspåse blir en vaspåse)
Nu är det ju så att jag har lyckats bli utmanad av Ninis, Lisa(vitapelargonerochzink) och av Smycka dej på en och samma gång. Attans vad jag har filurat på detta....Håll i er nu...
1.
När jag pysslar MÅSTE jag ha en liten liten godispåse eller en liten liten chokladbit inom räckhåll. Det går mycket lättare då och inspirationen flöööödar av socker kicken. Dock inte lika bra för sittfläsket :-(
2.
Sjunger ALDRIG högt i ofentliga lokaler om jag inte står under knivhot. Kan omöjligen hålla tonen och det låter för...Fast i bilen går det jätte bra och efter en öl. . . .

(igår var jag på Hämta i Smålandstenar och där hittade jag två söööta små snapsglas att ha värmeljus i fattigmanssilver)

3.

Kan bli lite småirriterad på människor som inte ställer upp och hjälper till i den lokala fotbollsklubben. Om alla gör något litet blir det inte så jobbigt för de få som får göra allt!!! Det kan göra mej lite sne.

(i julklapp fick jag en liter färg och i den ingick målningen. Vilket lyft det blev innan var den av gult tegel. Tänk va lite vitt kan göra Pst. den söta lilla kransen ni ser fick jag av mitt Lusthus. Ni ska få se den på nära håll sen. Super söt!)

4.

Har träffat min livskamrat och stora kärlek tillsammans har vi 4 underbara pojkar.

Kan bli lite tokig på de två äldsta som har kommit in i en fas där dom gör allt vågrätt, och på de två minsta som har fått för sej att riva bort alla kuddarna från soffan sånt gör så att nackhåren reser sej på mej och min lilla livskamrat som hade dille ett tag på att stå i dörren och ropa -Aaaannnnaaaa. Varpå jag släppte allt jag hade i händerna och karlen bara ville ha en puss. Jag VET det är JÄTTE GULLIGT men inte flera gånger om dan. (Puss på dej Älskling Smack!)

(bakom ljusstakarna ser ni kransfyndet jag gjorde i går på Hämta)

5.

Dammsugaren. Måste dammsuga varje dag. Allt känns bättre då...och renare.



6.
Älskar att sola. Slänger mej ut på våren och sitter som en buddafigur med ett leende mot solen. Skulle lätt kunna åka på solsemester i en månad och bara lapa sol. Skulle inte bli det endaste rastlös.


7.
Får ibland lite dille på att läsa sanna hemska böcker som Gömda, Misa hemlighet och sådana och jag gråter och gråter. Sista boken jag läste heter "Den lilla fången" och den var den gräsligaste bok jag läst missförstå mej rätt :-). Började gråta på sidan 5 och slutade inte fören den var slut. Snyft stackars lilla barn.
Sådär. Nu har jag skrivit 7 sanningar om mej själv. Nu ska jag utmana 7 nya och dessa blir:
*Älskar Sött (lite nyfiken på om det skulle vara nåt jag inte redan vet)
*Signes Vind
*Jeanettes Hus
*Det Lantliga Hemmet
*Trivsamt
*Under en vind
*Guldkant på livet
Lycka till!


Vet ni vad jag ska göra på fredag?
Följa med Malin till Stockholmo på FORMEX mässan. Ååååå vad härligt roligt underbart det ska bli.

Jag hoppas att vi kommer att stöta på många bloggare där. Ser ni två lätt vimsiga "kvinnor" en med en godispåse i handen och den andra med en barnvagn så är det VI!

Ha det så gott alla vänner!

Och glöm inte : Jag är evigt tacksam för alla era ord ni lämnar efter er !!!

Många kramar Annapanna